wie ben ik

Anneloes Hilbers 

Ik geloof in werken vanuit het innerlijk kompas. Jezelf steeds opnieuw afvragen of je de dingen doet waar je blij van wordt, die goed voor je zijn. Als je kritisch durft te zijn over wat echt belangrijk is, kun je ervoor kiezen om dat te doen waar je in gelooft. Ook als dat vraagt om verandering.

Ik voeg graag waarde toe door te helpen om complexe dingen op een andere manier te bekijken en eenvoudiger te maken. Om van daaruit stappen te maken die leiden tot ander gedrag, onder andere door je te laten ervaren waar voor jou persoonlijk, of voor jullie als team, de uitdaging en vooral ook de winst zit. Ik help je om regie te nemen over je (professionele) leven.

Mijn eigen route verliep via de rol van projectmanager (internet) naar een functie als lijnmanager en daarna volgde ik de post HBO opleiding tot Integraal Leefstijlcoach (gecertificeerd) . Mijn kennis en ervaring vanuit deze verschillende invalshoeken combineerde ik vervolgens in een rol als coach/consultant, gespecialiseerd in gedragsverandering en acceptatie met betrekking tot werken in de 21e eeuw.

Uiteindelijk zag ik in dat het verhaal dat ik vertelde niet klopte met het verhaal dat ik leefde. Ik hield van mijn werk, maar was op zoek naar een andere doelgroep. Ik was klaar voor de stap naar een eigen praktijk.

Mijn werkwijze typeer ik als vrolijk, zorgvuldig en concreet.