wat past bij jou?

Hoe jij je eerste stap wilt zetten is afhankelijk van wat het beste bij jou en je vraag past. Soms is dat individueel of juist in een groep, particulier of vanuit een organisatie. Het aanbod is meestal maatwerk, bijvoorbeeld 1-op-1 coaching op gebied van leefstijl (privé en werkgerelateerd), maar ook groepssessies en trajecten gericht op vitaliteit en verbinding. Daarnaast is er ook een actueel productaanbod waarmee je aan de slag kunt, individueel of in een groep.

Integrale Vitaliteitscheck
Deze bestaat uit een vragenlijst die je zelf invult, daarna heb je een gesprek van een uur met een coach. In dit gesprek doe je ook een lichaamsmeting en krijg je tips & tricks waarmee je aan de slag kunt met je aandachtspunten.  Het geeft verrassend veel inzicht in je leefstijl. Hoewel vaak confronterend wordt het meestal als zeer leerzaam en vooral ook erg leuk ervaren. Ook geschikt voor jongeren vanaf 14 jaar. 

Eigenwijs eten & leven
Ben je nieuwsgierig naar wat voeding voor je doet, en wat nog meer invloed heeft op hoe jij je voelt. Weet jij soms ook niet meer wie te geloven en wat nu precies gezond is? In het groepstraject Eigenwijs eten & leven bundelen een diëtiste en een leefstijlcoach hun kennis en kracht. Het programma bestaat uit 6 bijeenkomsten. Aan het eind heb je meer (zelf)kennis en bewustzijn om te kiezen wat goed bij jou past. 
Alles over de training Eigenwijs eten en leven